ŽENSKI NOGOMETNI KLUB KRIM HUBAT

Dobrodošli na uradni strani ženskega nogometnega kluba Krim

Vsa dekleta lepo vabimo k vpisu v ženski nogometni klub Krim,
kjer vam bomo pomagali pri prvih nogometnih korakih, hkrati pa bomo poskrbeli za obilico dobre volje, zabave in druženja.
Klub tekmuje z dekleti v vseh kategorijah, lahko se pohvali z zelo dobrimi rezultati in celotno piramido – vse od najmlajših deklic pa do članic.

ZADNJE NOVICE

Krimov dan

Včeraj smo prvič organizirali veliki piknik za vse člane kluba in širše z namenom, da se pred zaključkom sezone še enkrat podružimo! Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste bili del včerajšnjega čudovitega dne! Igralci/ke, navijači, starši, simpatizerji kluba in trenerji ste tekom dneva pričarali super vzdušje z veliko mero dobre volje in pa seveda veliko…

Read more

Krimove počitnice !

Prijavi se na Krimove počitnice! Vse fante in dekleta 7-13 let vabimo, da letošnje počitnice preživijo v naši družbi. V dveh terminih se bomo cel teden zabavali in preizkusili v nogometu, plavanju, igrah in mnogo več – podrobnosti preveri v opisu prijave! Povezava do prijave: https://forms.gle/AsaxE3s2XPtGrrea7 Se vidimo!

Read more
čl

Zmaga članic!!

Po ne najboljšem uvodu v tekmo so domačinke povedle že v 15′, ampak vodstvo ni trajalo dolgo saj je z prekrasnim zadetkom za naše zadela Neža Trost v 18′. Do konca prvega polčasa so si naše punce ustvarile še nekaj priložnosti, vendar so ostale neizkoriščene. Po slabem izbijanju in pravem fliperju v kazenskem prostoru so…

Read more

URNIK

Za urnik treningov se obrnite na vodstvo kluba, katero vam bo podalo potrebne informacije!
041421214 Damir

Galerija

SEZONA 2018/2019 – FINALE DU13 – DRŽAVNE PRVAKINJE !!!!

SEZONA 2018/2019 – FINALE ŽENSKEGA POKALA, 30.5.2019…